Coaching

V coaching procesu boste, zelo verjetno:

  • našli poti in rešitve, močna spoznanja, ki jih sicer verjetno nikoli ne bi,
  • pridobili veliko motivacije za to, da čim prej spremenite stvari na bolje ter
  • odšli opremljeni z nekaterimi tehnikami in zavezami, ki vam bodo lahko služile celo življenje.

»Bodi prijazen, ker vsakdo, ki ga srečaš, bije težak boj.« John Watson

Sam se še vedno večkrat presenečen, kako zelo učinkovit in cenovno ugoden način za (bistveno) spremembo življenja ali uspešnosti pri delu je coaching. To je zato, ker, ob podpori coacha, v rešitve optimalno vključite najpomembnejšo osebo na svetu  – vas same. Nekaj več informacij o tem, kaj je coaching in zakaj coaching.

Poslovni in life coaching

Zaradi dolgoletnega dela v velikih in majhnih organizacijah ter vrste »poslovnih« izobrazb, največ izvajam poslovni coaching. A osebno mi je zelo blizu tudi osebni, life coaching, saj je najboljša naložba ravno naložba v samega sebe. Kot coach s certifikatom ICF (International Coach Federation, verjetno najbolj cenjene coaching zveze na svetu) sem zavezan podpori stranki, da sama najde najboljše rešitve, v sebi. Ker so take rešitve največ vredne. Seveda pa lahko najdeva vrsto drugih načinov, da vas neposredno naučim, kar sem se naučil o mojih najbolj priljubljenih temah:

  • mentorski podjetniški coaching za podjetnike in vodstveni kader,
  • organizacija časa, doseganje ciljev in uspešnost na delovnem mestu,
  • dobro počutje,  upravljanje stresa in izgorevanje ter zdrav način življenja,
  • transformacijski coaching, ko želimo ali doživljamo velike življenjske spremembe.

Izbor coacha

Coaching

Ko izbiramo coacha, se vprašamo vprašanja, kot so: »ima ta coach dovolj dolgoletnih izkušenj, modrosti in širine«, »mu bom lahko zaupal/-a«, ter seveda ključno vprašanje: »koliko sem se pripravljen/-a potruditi?« Kontaktirajte me za več informacij oziroma da se dogovorimo za informativno srečanje.