ChatGPT delavnica po meri naročnika

Delavnica ChatGPT v poslovni praksi: Odklenjena moč ChatGPT v službi zaposlenih

ChatGPT v poslovni praksi

ChatGPT delavnica je izjemno aktualna, ker so posledice in hitrost umetne inteligence osupljive. AI veščine zaposlenih in izbira pravih orodij že določata zmagovalce ter poražence!

Predstavljajte si, da bi lahko hitro ustvarjali odlične tekste, tržne kampanje, poslovne načrte, hitro urejali tabele številk in besedil itd.? Avtomatizirali in pospešili številne rutinske naloge, kot so odgovarjanje na e-sporočila, pisanje poročil, odnosi s strankami? Ustvarili konkurenčno prednost bolj enostavno, kot je bilo to kdar koli mogoče.

To je danes realnost.

Zagotovite si, da bo ChatGPT delavnica Inštituta za produktivnost prilagojena po meri potreb vaše organizacije!

Opremite svoje podjetje z močjo AI. Kontaktirajte nas za ponudbo!

ChatGPT delavnica – kaj boste osvojili?

Predstavljamo vam ključne koristi in splošno vsebino delavnice. Konkretno vsebino in cilje določimo skupaj.

Koristi za udeležence:

 • Veščine ChatGPT prompt inženiringa: Razumeli boste delovanje AI, osvojili veščine oblikovanja pozivov in enostavno obdelovali informacije za izjemno hitro učenje in pridobivanje podatkov.
 • Ustvarjanje odličnih tekstov: Oblikovali boste prepričljive, lektorirane tekste poročil, projektnih nalog, študij, navodil, in drugih vsebin, prilagojenih določenim ciljnim skupinam.
 • ChatGPT delavnica razvija poslovne priložnosti: Odkrivali boste obilje novih idej in poslovnih priložnosti, oblikovali kakovostne poslovne dokumente ter avtomatizirali časovno potratna rutinska opravila.
 • Pospešek kreativnosti: Ta delavnica ChatGPT bo izstrelila vašo ustvarjalnost do nepredstavljivega nabora novih možnosti.
 • Izboljšave marketinga in prodaje: Oblikovali boste ciljane tržne vsebine, jih hitro in enostavno objavljali ter izvajali uspešne medijske in prodajne kampanje.
 • Avtomatizacija in optimizacija dela: ChatGPT delavnica vam bo pokazala, kako poenostaviti nekatere delovne procese, avtomatizirati rutinske naloge in uporabljati ChatGPT za vsakdanje delo, ter potrojiti moč ChatGPT z vtičniki in razširitvami.
 • Pospešek osebne uspešnosti: Bolje boste izkoristili svoj čas, učinkovito razporedili naloge, oblikovali produktiven dnevni načrt in si pomagali pri zasebnih vprašanjih.
 • Multimedijska podpora: Izvedeli boste, kako združiti različna orodja umetne inteligence in ustvarjati vsebine, ki bi jih prej morala ustvarjala ekipa specialistov.
 • Novi viri zaslužka: Pridobili boste vrsto idej in poti do novih virov zaslužka v AI revoluciji.

Čas za odlašanje rabe umetne inteligence se hitro izteka! Omogočite sodelavcem pridobivanje ključnih veščin uporabe AI oziroma ključnega AI orodja ChatGPT.

Podrobnejša predstavitev ChatGPT delavnice

 • Razumevanje ChatGPT in umetne inteligence:
  Jezikovni modeli in kako razmišljajo ChatGPT, OPEN AI in umetna inteligenca.
 • Prompt inženiring v poslovni praksi:
  Prompt inženiring – najbolj zaželena in potrebna veščina danes – ključ do »uma umetne inteligence«.
 • Hitro učenje, pridobivanje in obdelovanje velike količine informacij:
  Iskanje in obdelovanje informacij (besedil, številk, slik …) in hitro učenje za učinkovito izvedbo nalog.
 • Poslovne priložnosti, načrti, raziskave in strategije z umetno inteligenco:
  Delavnica ChatGPT za izkoriščanje umetne inteligence za hitro izdelavo uspešnih strategij, poslovnih in tehničnih rešitev, inovacij ter za disruptivne spremembe na trgih.
 •  Avtomatizacija opravil in optimizacija poslovanja:
  Avtomatizacija številnih rutinskih nalog, kot so odgovarjanje na e-sporočila, pisanje poročil, odnosi s strankami, spremljanje sprememb pri konkurenci in verižna avtomatizacija opravil.
 • Timsko delo, podprto z orodji umetne inteligence:
  Izboljšanje timske dinamike, avtomatizacija elementov timskega dela in AI orodja za projektno delo ter boljše sodelovanje med sodelavci.
 • Napredno ustvarjanje vsebin za poslovne potrebe:
  Ustvarjanje strokovnih, kakovostnih besedil, poslovnih dokumentov, lektoriranih prevodov, slik, načrtov, osnutkov dokumentov, priročnikov, trženjskih sporočil, videov, shem. Vaši organizaciji prilagojena delavnica ChatGPT usposobi vaše zaposlene za kreiranje takšnih tekstov, ki jih najbolj potrebujejo.
 • ChatGPT za prodajo in trženje:
  Ustvarjanje učinkovitih trženjskih vsebin, analiziranje sentimenta strank, SEO optimiziranih prodajnih sporočil in medijskih kampanj, uporaba ChatGPT za odnose s strankami.
 • Kombiniranje več AI orodij hkrati: moč AI na tretjo potenco:
  S ChatGPT vtičniki (plugins) in razširitvami (extensions) ter kombiniranjem ChatGPT z drugimi AI orodji potrojite svoje rezultate.
 • Mali triki velikih mojstrov uporabe AI:
  Delavnica ChatGPT vam ponuja vpogled v napredne pristope prompt inženiringa za izjemne rezultate.

Trajanje in kraj izvedbe

Možnost izvedbe pri naročniku ali preko spleta. Trajanje dogovorimo glede na cilje delavnice.

Ciljni udeleženci:

Delavnica je namenjena različnim profilom zaposlenih, saj prompt inženiring postaja temeljna veščina.

  • Tržni in prodajni strokovnjaki: Nadgradite svoje marketinške in prodajne kampanje s ChatGPT in orodji za sliko ter povečajte prodajo.
  • Vodje in managerji: Opremite sebe z veščinami prompt inženiringa in pomagajte svojemu teamu pohitriti ter izboljšati rezultate dela.
  • Strokovnjaki različnih profilov: Povišajte svoje kompetence in uspešnost pri delu in ostanite korak pred svojimi kolegi.
  • Prompt inženirji: Pripravite se za opravljanje poklica prompt inženirja in si zagotovite poklic prihodnosti.
  • Administracija, uradniki: Optimizirajte svoje delo in si poenostavite naloge z ChatGPT ter povečajte svojo koristnost za organizacijo.

Delavnica ChatGPT – kako je s predpogoji za udeležbo?

Predhodne izkušnje z AI ali programiranjem niso potrebne, je pa želja po učenju in raziskovanju novih tehnologij prednost!

Prihodnost je že tukaj. Ste pripravljeni? Ne zaostajajte! Usposobite svoje sodelavce za uspešno delo in poslovanje v dobi AI. Ta delavnica ChatGPT je odlična vstopnica za pridobitev glavnih veščin.

Podjetja, pridobite ponudbo za izvedbo delavnice ChatGPT, prilagojene vašim potrebam!

Bonus

Vsak udeleženec izbere in nato prejme dostop do enega od petih z geslom zaščitenih e-priročnikov iz zbirke Za uspešnost in energijo pri delu.

Opremite svojo organizacijo in sodelavcez močjo AI. Pridobite neobvezujočo ponudbo, da se delavnica ChatGPT čimprej izvede tudi v vašem podjetju oziroma organizaciji!

Zanima me izvedba delavnice ChatGPT

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na 040 662 003 ali info@produktivnost.si.

Prijava na delavnico

1 + 6 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.