Avtorska zbirka priročnikov Za uspešnost in energijo pri delu - Klemen Podjed

Z velikim veseljem (in nekaj ponosa) sem sestavil knjige iz svoje zbirke “Za uspešnost in energijo pri delu“. V te priročnike je vključeno obilo teoretičnega znanja in praktičnih izkušenj.

Mehke veščine, kot so komunikacija, upravljanje časa in osebne produktivnosti, vodenje, podjetniško razmišljanje in, nenazadnje, obvladovanje stresa in lastne energije, bodo vedno ključni elementi našega življenja in uspeha. Ali pa neuspeha, na drugi strani.

Za zdaj so priročniki zaščiteni z geslom, razen “Bonbonjere tehnik sproščanja“. Vendar vsi, ki se udeležijo mojih delavnic na temo upravljanja časa, podjetništva, vodenja in komunikacije, prejmejo ne le prost dostop do priročnikov, ampak tudi prosojnice delavnic in vadbeni priročnik.

Vsi priročniki so bili napisani pred vzponom umetne inteligence. To se jasno odraža in čuti v njih. Brez bližnjic, zgolj prenos mojih pridobljenih znanj, veščin in izkušenj iz poslovnih treningov v različnih organizacijah, na papir.

Avtorska zbirka priročnikov Za uspešnost in energijo pri delu - Klemen Podjed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V okviru projektov, sofinanciranih s strani ZZZS, sem razvil tudi kalkulator KALDOZ.

KALDOZ je orodje za izračun stroškov bolniških odsotnosti, prezentizma in fluktuacije, pričakovanih prihrankov in nekaterih kazalnikov ekonomske upravičenosti ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu. Kolikor vem, je to še vedno eno najboljših orodij te vrste v Evropi.

Pripravljen je bil z namenom enostavne in hitre okvirne ocene višine stroškov, prihrankov in kazalnikov ekonomske upravičenosti, zato so bolj kot natančne vrednosti pomembni velikostni razredi rezultatov.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.