Svetovanje za učinkovito uvedbo orodij umetne inteligence v vaše poslovanje

AI consulting Inštituta za produktivnost vam pomaga implementirati najboljša orodja umetne inteligence (AI) v vsakdanje delo zaposlenih. Podjetja in organizacije pospešeno uvajajo umetno inteligenco v svoje procese. Z našim svetovanjem, implementacijo in usposabljanji vam omogočimo, da to storite na najučinkovitejši način.

AI consulting Inštitut za produktivnost

Naša storitev AI consulting za implementacijo AI v vsakdanje poslovanje se osredotoča na poslovno uspešnost in produktivnosti vaših strokovnjakov, vodij, zaposlenih v prodaji in marketingu, pisarniških delavcev in drugih zaposlenih z uporabo orodij UI.

Koristi AI svetovanja

Svetovanje za izdelavo strategije in implementacijo uporabe orodij umetne inteligence (AI) v podjetjih prinaša številne koristi, med drugim:

 1. Avtomatizacija rutinskih nalog: Optimizacija rutinskih nalog, s čimer zaposleni sprostijo čas za bolj kreativne naloge.
 2. Boljša izraba časa: AI orodja, kot so ChatGPT, Notion, itd močno izboljšajo učinkovitost zaposlenih in medsebojno sodelovanje.
 3. Boljše odločitve: AI ne samo analizira velike količine podatkov, pač pa pomaga pri sprejemanju bolj informiranih odločitev.
 4. Spodbujanje kreativnosti: Osupljiva ustvarjalnost AI je stalen vir novih, tudi prelomnih, idej
 5. Optimizacija SEO: AI omogoča zelo učinkovito in hitro poveča vidljivost vašega spletnega mesta (SEO).
 6. Učinkovitejše oglaševanje: AI poceni in izizboljša učinkovitost oglaševanja. Pomaga bolje razumeti stranke, kar vodi do boljše izkušnje strank in večjega zadovoljstva.
 7. Izboljšana komunikacija: AI bistveno olajša, pohitri, tudi deloma avtomatizira komunikacijo med zaposlenimi in strankami.
 8. Večja poslovna prilagodljivost: AI omogoča hitrejše prilagajanje spremembam na trgu.
 9. Hitrejše učenje: AI bistveno pohitri in personalizira učenje zaposlenih.
 10. Povečana konkurenčnost: Številna podjetja uporabljajo AI orodja za povečanje konkurenčnosti in prebojne rešitve.

Naše AI consulting storitve

Skupaj se dogovorimo, katere od spodaj navedenih AI consulting storitev so za vas trenutno najbolj aktualne:

 1. Oblikovanje AI strategije: Pomagamo vam razumeti, kaj AI lahko naredi za vaše podjetje. Dobite jasno in smiselno strategijo za implementacijo AI v poslovanje.
 2. Delavnice oz. treningi uporabe UI orodij: ChatGPT, Midjourney/Discord, Notion in drugih AI orodij oz. aplikacij.
 3. Načrt za avtomatizacijo procesov: Opredelitev vrst nalog in procesov ter poklicnih profilov, katerim se, z uporabo pravih AI orodij pomaga avtomatizirati  ponavljajoče se naloge, rutinske oziroma kreativne naloge.
 4. Ustvarjanje vsebin s pomočjo AI: Oprema ključnih zaposlenih s konkretnimi pozivi (prompt inženiring) in izbranimi AI orodji za ustvarjanje tržnih, strokovnih in drugih vsebin.
 5. Implementacija AI orodij za večjo osebno produktivnosti vaših timov: Oprema in usposabljanje timov za uporabo AI s ciljem boljšega sodelovanja in osebne ter timske uspešnosti.
 6. Kontinuirana podpora vaši organizaciji glede uporabe najboljših AI orodij.

Ne čakajte na neprijetna presenečenja in morebitne težave, ki jih tako hitro povzroča uvajanje AI v poslovanje

AI consulting  Inštituta za produktivnost vam omogoča biti v koraku z razvojem in povečati vaše možnosti na trgu.

Spremljajte naš YouTube kanal, kjer objavljamo zanimive vsebine o AI orodjih.