5. coaching konferenca v Državnem svetu

Dr. Klemen Podjed je sodeloval kot predavatelj na 5. konferenci o kariernem coachingu. Konferenca je potekala v petek, 30. maja 2014, v Državnem svetu, Šubičeva 4, v Ljubljani, in sicer od 9.00 do 16.40 h.

Osrednja tema 5. konference Coaching za več zdravja in dobrega počutja zaposlenih je pokazati in dokazati, da je coaching (samocoaching) učinkovita metoda, ki v znatni meri pripomore zaposlenim posameznikom do višje ravni zadovoljstva in večje produktivnosti ter da je coaching priložnost za dodatno rast in razvoj organizacij.

Prispevek Klemena Podjeda z naslovom COACHING KOT ORODJE ZA UPRAVLJANJE STRESA IN DOBREGA POČUTJA NA DELOVNEM MESTU, je dokazoval potrebo po učinkovitih ukrepih promocije zdravja na delovnem mestu in možnosti uporabe coachinga kot sredstva za dosego cilja. V prispevku je coaching predstavljen kot orodje za reševanje izzivov na področju zdravja in psihosocialnih tveganj na delovnem mestu. Ker sta razširjenost in akutnost te problematike izraziti, hkrati pa se na tem področju bolj malo ukrepa, so v prispevku podrobneje analizirani zdravje in stres na delovnem mestu ter argumenti, zakaj je smiselno ukrepati. Klemen Podjed predstavi coaching kot eno najhitreje rastočih panog in razloge za to. Posebej osvetljuje coaching za zdravje in dobro počutje, saj je lahko odlično orodje za promocijo zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu.

Prikazanih je tudi nekaj coaching orodij za upravljanje stresa in dobrega počutja, s poudarkom na predstavitvi lastne metodologije z naslovom Program dobrega počutja.
Več o konferenci: tule.

Zbornik konference pa je dosegljiv tule.

 

5. coaching konferenca v Državnem svetu

 

 

5. coaching konferenca v Državnem svetu

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.