Če vas zanima hitri tečaj organizacije in upravljanja časa, je tole lahko prava stvar. V Svetovalnem servisu Radia Slovenija sva z novinarko razbila nekaj mitov organizacije časa, se lotila določanja prioritet, slabosti večopravilnosti, na kratko razložila način dela najuspešnejših poslovnežev danes, to je metodo blokiranja časa (Time Blocking), ki jo za osnovo svojega dela uporabljata Elon Musk ali Bill Gates. Hkrati sva podala nekaj priporočil za oblikovanje dnevnega spiska zadev, recept za spreminjanje sanj v konkretne cilje po S.M.A.R.T. metodi postavljanja ciljev. Dotaknila sva se celo velike slike – našega poslanstva, vizije ter oblikovanja dolgoročnih ciljev. Pa še par zdravil za ozdravitev odlašanja sva poslala v eter, kot sta »pojej živo žabo« »in tehnika švicarskega sira«.
Ter seveda še marsikaj drugega; ob tem pa odgovorila še na par vprašanj poslušalcev. Najbolj produktivnih mojih 30 minut posredovanja znanja s področja organizacije časa, vseh časov.

https://www.youtube.com/watch?v=dKfo7iXaK1k&t=135s

Vsak lahko izboljša svojo organizacijo časa. In s tem hitro tudi učinke dela, energijo in občutek, da smo uspešni. Kako? Na delavnici Organizacija časa treniramo veščine obvladovanja prioritet in dnevnih spiskov nalog, se naučimo pravilno postavljati (SMART cilje), spoznamo nekaj trikov proti odlašanju in fint ustvarjanja časa, vadimo Time Blocking, sistem, Elona Muska in Billa Gatesa, ter še mnogo več.
Delate od doma? To je lahko čisto drug svet. Potem je za vas morda delavnica Učinkovito delo od doma.
Delajmo raje pametneje, ne še bolj trdo!.

Organizacija časa