Usposabljanje za promocijo zdravja pri delu

V sklopu skupnega projekta Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Inštituta za produktivnost, Obalne sindikalne organizacije Koper in Konfederacije sindikatov 90 Slovenije »ZNANJE ZA ZDRAVJE DELAVCEV«, smo začeli z izvajanjem tridnevnega brezplačnega poglobljenega usposabljanja za promocijo zdravja pri delu.

Usposabljanje je namenjeno širši zainteresirani populaciji, ki zajema delavske predstavnike (sindikati, sveti delavcev, ipd.), kadrovske strokovnjake, inženirje za varnost pri delu, promotorje zdravja oz. drugo zainteresirano javnost.

Poudarek usposabljanja je na treh ključnih temah upravljanja z zdravjem in dobrim počutjem v slovenskih organizacijah:

  1. modul: širitev orodij in pristopov dobre prakse promocije zdravja na delovnem mestu v organizacijah (1. dan), predavatelj: Klemen PODJED (Inštitut za produktivnost),
  2. modul: duševno zdravje in psihosocialna tveganja na delovnem mestu (2. dan), predavatelj: dr. Helena JERIČEK KLANŠČEK (Nacionalni inštitut za javno zdravje),
  3. modul: predstavitve pripravljenih načrtov promocije zdravja, ki bodo nastali v okviru usposabljanj; razvoj veščin udeležencev, da bodo sposobni pridobljena znanja predstaviti v svojih delovnih sredinah; odgovori na pogosto postavljena vprašanja glede promocije zdravja na delovnem mestu (3. dan), predavatelja dr. Helena JERIČEK KLANŠČEK, dr. Klemen PODJED.

Promocija zdravja pri delu - Dr. Klemen Podjed II

 

Promocija zdravja pri delu - Dr. Klemen Podjed

 

 

Najbolj pomembno je, da ukrepate. Kako? Oglejte si akcijski pristop in ponudbo Promocija zdravja na delovnem mestu Inštituta za produktivnost.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.