Še bomo potovali. Na morje. In v Indijo.

Najprej, še bomo potovali. Na morje. Kmalu. Mnogi tudi v tople, eksotične kraje. To je dobro, da se spomnimo.

Koronavirus joga… Hkrati komaj verjamem, da je manj kot mesec dni moje vrnitve iz 9-tega obiska magične Indije, v zadnjih 15 letih. Iz Rishikesha, svetovne prestolnice joge. To je bil moj najbolj globok, najbolj magičen obisk do sedaj. Pa sem kako leto preživel v Indiji, kake dva meseca v Nepalu, par mesecev v Nemčiji; vedno v samostanih.

Ta notranji mir, pridobljen v letih redne meditacije, mi v času korone zelo pomaga. Nivo strahu: 0. Morda lahko pomagajo tudi vam.. tehnike dihanja, meditacije, joga asane. Marsikdo je tudi mnogo bolj odprt za globoka duhovna znanja največjih duhovnih mojstrov. Če ne poskusite, ne morete vedeti. Nekaj mojih tovrstnih prispevkov lahko najdete na moji Youtube strani. hashtag#dihalnetehnike hashtag#meditacija hashtag#joga hashtag#dihalnetehnike hashtag#koronavirus

Smo sredi epidemije stresa. A le malo ljudi res zna izvajati tehnike sproščanja, ki lahko občutno zmanjšajo stres. Kako to narediti in katere tehnike priporočam – te vas naučim izvajati na delavnici obvladovanja stresa – si oglejte na strani Stres na delovnem mestu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.