Promocija zdravja v turizmu in logistiki

V okviru projekta Promocija zdravja v turizmu in logistiki je bila v Intereuropi ustanovljena skupina za zdravje, sestavljena iz predstavnikov vodstva in zaposlenih. ZVD je opravil kvalitetno analizo zdravja v organizaciji, ki služi kot osnova za pripravo načrta promocije zdravja. Projekt predvideva tudi izvedbo nekaterih ukrepov, kot so delavnice, usposabljanja, in podobno. Pozornost bo posvečena tudi ozaveščanju, izobraževanju in usposabljanju za zdravo delo in življenje.

Tako je Intereuropa objavila na njihovi interni spletni strani INTRANET povzetek Analize počutja v družbi Intereuropi d.d.

Delavce so pozvali oz. jim dali možnost izbora predlaganih ukrepov ter eventualno na novo dodanih ukrepov s strani delavcev za izboljšanje zdravja in počutja na delovnih mestih. Najbolj zastopane in koristne predloge bodo vključili v načrt oz. program promocije zdravja.

V okviru projekta bodo tako med drugim nastale informacijske zloženke za promocijo zdravja, plakati,  posneti bodo kratki videi, v Grand Hotelu Bernardin pa bo potekala tudi zaključna konferenca za 120 gostov in novinarjev.

Več o projektu si lahko preberete na spletni strani www.zdravje-delo.si.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.