Klemen PodjedKlemen Podjed, Inštitut za produktivnost

–     Poslovni trener, konzultant, mentor, coach in avtor.

–     Preko 300 delavnic, treningov, predavanj, sodelovanje na več kot 20 posvetih, simpozijih, okroglih mizah –1000 + ur delavnic, 2000 + udeležencev.

–     Dr. oec. in mag. posl. in org. (EF, Univerza v Ljubljani), univ. dipl. org. (FOV, Univerza v Mariboru).

–     ICF coach, VŠ predavatelj, The Art of Living Foundation Teacher, NLP praktik/INLPTA.

–     Avtor preko 150 člankov, priročnikov, videov in drugih publikacij.

–     Vodja projektov in management konzultant (preko 4.000 strategij, raziskav, načrtov… za ugledne slovenske in mednarodne naročnike).

–     20 + let delovnih izkušenj, tudi na mestu direktorja in v mednarodnem okolju  (Elektro Slovenija, Donit, Trgel, Inštitut za produktivnost, Zavod za razvoj človekovih vrednot).

–     Preko 2.000 ur prostovoljnega dela za družbeno koristne organizacije.

»Največ, kar lahko dam vašim sodelavcem, so praktične tehnike, izkušnje in zavzetost za kake spremembe na bolje. Izhajam iz preverjenih pristopov, pa tudi najsodobnejših tehnik ter zlasti svojih, kar bogatih izkušenj.”

Zaradi poslovnih izobrazb in dela tudi v mednarodnem okolju dobro razumem potrebe delodajalcev. Hkrati je moje srce na strani ljudi. Kompetenten, motiviran in zdrav zaposleni je najboljši delavec. Ker me predvsem zanimajo ljudje, je bilo moje neformalno izobraževanje pretežno v smeri prebujanja najvišjih potencialov vsakogar. Če se strinjate, da je sproščen in zabaven pristop prava stvar, vam izdam, da sem nepoboljšljiv pozitivec.

Skozi več tisoč strani svetovalnih projektov sem se naučil pisati jedrnato ter učinkovito. In po tisočih udeležencih delavnic imam občutek, kako pripraviti ljudi do tega, da se nekaj naučijo. Lastna izkušnja, z zavedanjem, da nam lahko uspe, je največje darilo.«

 

Klemen Podjed

Moja “izkaznica življenjskega sloga“.

Klemen Podjed LinkedIn

Klemen Podjed Facebook

Klemen Podjed Youtube