Klemen PodjedKlemen Podjed, Inštitut za produktivnost

Hvaležen sem, da se lahko ukvarjam s tem, kar me najbolj zanima: kako delati pametneje, z  dobrimi rezultati, ne le še bolj trdo. Ter se pri tem dobro počutiti. Kar je sicer v Sloveniji eden glavnih izzivov. In trdno verjamem, da so v vsakem od nas neizmerni potenciali. Ravno to mi je izziv: prebujati najboljše v sebi in v drugih.

Pomembni so mi svoboda, ustvarjalnost, raziskovanje. Rad mislim s svojo glavo, živo me zanima globlja resničnost našega obstoja in še vedno se aktivno ukvarjam z glasbo.

Bodimo najboljša verzija samega sebe. In to verzijo izboljšujmo, saj je le vesolje naša meja.

Edino prav je tudi, da “živimo, kar učimo”. Tole je moja “izkaznica življenjskega sloga“.

Klemen Podjed

___________________

Dr. Klemen Podjed je svetovalec, predavatelj,  raziskovalec, avtor in coach. Leta 2007 je doktoriral iz ekonomskih znanosti na Ekonomski Fakulteti, Univerza v Ljubljani, kjer je leta 2001 tudi magistriral iz poslovodenja in organizacije. Diplomiral je leta 1994 na Fakulteti za organizacijske vede, Univerza v Mariboru, srednjo elektrotehnično šolo v Kranju pa zaključil leta 1988.

Zaposlen je bil v velikih sistemih (Elektro Slovenija, Donit) in malih podjetjih (Electras Nova, Inštitut za produktivnost), na mednarodnih projektih (People for Earth), tudi na vodilnih mestih.

Je avtor številnih člankov, priročnikov, videov in drugih publikacij ter preko 30 obsežnejših študij Je certificiran coach International Coach Federation, NLP praktik (INLPTA), Art of Living učitelj, občasno predava kot višješolski predavatelj, ima opravljene pedagoško andragoške izpite. Aktivno obvlada angleški, hrvaški in nemški jezik.

Klemen Podjed LinkedIn