Izkoristite vavčerje Podjetniškega sklada

Vavčerji podjetniškega sklada 2021 so zunaj. Na voljo je nekaj več kot 10 milijonov evrov za podporo oz. vavčerji za okoli 2.500 vavčerskih projektov (od 300,00 do 9999,99 evrov). Za področja, kot so:

Za ta področja sem, na podlogi potrjene vloge, vpisan kot strokovnjak za startup in scaleup podjetja v Evidenco Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije. Pomeni, da dobite do 60 odstotkov sofinanciranja storitev izobraževanj, svetovanj, mentorstev iz naslova vavčerji podjetniškega sklada. Vavčer vam pripada samo, če sodelujete z enim od potrjenih strokovnjakov.

Obstaja še nekaj drugih področij, kjer lahko dobite sredstva za vavčerje (npr. s področja digitalizacije, ipd), in v Evidenci mentorjev in strokovnjakov za startup in scaleup podjetja boste našli tudi strokovnjake za ta področja.

Torej, če želite razviti ali oceniti vašo poslovno idejo ali model, izvesti tržno raziskavo ali narediti pomemben korak na drugi področjih, navedenih zgoraj, so vavčerji na voljo in me kontaktirajte. Da se pogovorimo, kaj bi bilo najbolje in morda pripravimo vlogo.

Dobra novica: nobenih dolgih in težkih priprav vlog.  Gre za enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto, oddaja vloge je enostavna in povsem digitalizirana, obravnava vavčerjev pa je hitra.

Za več informacij o vavčerjih kliknite tu, o mojih referencah pa na teh straneh.