VAVČERJI! Izkoristite vavčerje slovenskega podjetniškega sklada

Podjetniški vavčerji 2021 so zunaj. Na voljo je nekaj več kot 10 milijonov evrov za podporo okoli 2.500 vavčerskih projektov (od 300,00 do 9999,99 evrov). Za področja, kot so:

  • Validacija/optimizacija poslovne ideje, modela
  • Priprave na predstavitve investitorjem (pitch)
  • Tržne raziskave
  • Viri financiranja – ostalo (poslovni angeli, investitorji,…
  • Promocija, trženje, marketing
  • Davčno, finančno področje
  • Kadrovsko področje.

Več najdete tu.

Za ta področja sem, na podlogi potrjene vloge, vpisan kot strokovnjak za startup in scaleup podjetja v Evidenco Javne agencije Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije. Pomeni, da dobite do 60 odstotkov sofinanciranja storitev izobraževanj, svetovanj, mentorstev iz naslova vavčerji podjetniškega sklada.

Evidenca strokovnjakov, ki jih lahko najamete, da vam je sofinanciranje odobreno, je dostopna preko povezave.

Obstaja še nekaj drugih področij, kjer lahko dobite vavčerska sredstva (npr. s področja digitalizacije, ipd), in v Evidenci mentorjev in strokovnjakov za startup in scaleup podjetja boste našli tudi strokovnjake za ta področja.

Torej, če želite razviti ali oceniti vašo poslovno idejo ali model, izvesti tržno raziskavo ali narediti pomemben korak na drugi področjih, navedenih zgoraj, me kontaktirajte. Da se pogovorimo, kaj bi bilo najbolje in morda pripravimo vlogo.

Dobra novica: nobenih dolgih in težkih priprav vlog.  Gre za enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto, oddaja vloge je enostavna in povsem digitalizirana, obravnava vavčerjev pa je hitra.

Več o vavčerjih kliknite tu, o mojih referencah pa tule.